Zakaj #diši po morju?


Ne gre samo za poležavanje na plaži in za najlepše sončne zahode, ki mimogrede, so pozimi še lepši in barviti kot v poletnem času.
Ne gre niti za najbolj »cool« kopalke, ki so to sezono najbolj »in« ali za najbolj oddaljene dežele z najlepšimi plažami, ki zasuvajo Instagram steno.
»Diši po morju« je zame lahko vsak trenutek, ko se sprostiš, trenutek za katerega živiš. »Grem na morje« pomeni samo eno: grem uživati!

In sem končno na morju!
Sonce, morje, plaža in druženje, vse to #disipomorju. Naj gre za jutranjo kavo v prvi vrsti ob morju ali za sprehod s prijateljem. Za romantično vožnjo z barko ali za kulinaričen večer z morskim pridihom. Za raziskovanje divjih plaž in kampiranje na skritih kotičkih . Mogoče pa je dovolj le veter v laseh in zvok morja za se ustaviti in se vrniti k sebi.
Morje & sonce, vinogradi & oljke, kaktusi & glinene vaze, dobra družba & kozarec žlahtnega, zemeljski toni & stare istrske vasice, dolgi sprehodi v naravi & raziskovanje divjih plaž, bele barve & naravni materiali, branje knjig & dobra poezija, delo na sebi & ustvarjanje.


Točno to je tisto kar me navdušuje in kroji moj način življenja. Sredozemlje ali Mediteran (in vse kar spada zraven) ni samo geografska pokrajina, ampak je način življenja, je navdih in inspiracija. Je skupnost.
Je skupnost, ki jo gradimo skupaj z vami, je skupnost, ki #disipomorju.

Laura