Pogoji poslovanja

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

• z bančnim nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine LAURA’S SEA STORIES po predračunu,
• s kreditno kartico,

preko storitve pay pal.

Plačilo po predračunu se opravi na tekoči račun, odprt pri INTESA SANPAOLO BANK, z naslednjimi podatki:

VELA, Laura Cocetta, s.p.
Aškerčeva 4a
6330 Piran, Slovenija

TRR: SI56 1010 0005 6832 683

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Rok za plačilo po predračunu je 3 delovne dni po prejemu predračuna. V kolikor predračun v tem času ni plačan, se smatra, da kupec odstopa od naročila.

CENE

Navedene cene v spletni trgovini so v EUR, ne vsebujeo poštnine in so nepreklicne. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti (ponudnik si pridružuje pravico do spremembe cen). Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Vse cene vključujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo s podatki o plačilu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

ROK DOBAVE IN DOSTAV

»Laura’s sea stories« izdelke izdelujem sproti, zato je predviden rok predaje pošiljke dostavni službi max. 7 delovnih dni od izvedbe plačila.

V primeru, da izdelka ne moremo odposlati v roku maksimalno sedmih (7) delovnih dneh, vas bom o tem obvestila pisno oz. po telefonu. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, mi lahko to kadarkoli sporočite preko elektronskega naslova ali telefona in bomo oskušali rešiti zadeve v obojestransko korist. Dostavo za spletno trgovino opravlja Pošta Slovenije. Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave (glede na težo in domači/tuj promet).
V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. V primeru, da ob času dostave ni nikogar na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.

Če so prejeti izdelki ob dostavi poškodovani, mora kupec o tem nemudoma obvestiti upravljavca spletne strani na elektronski naslov email naslov info@velaseastories.

CENIK DOSTAVE

Spletna trgovina LAURA’S SEA STORIES omogoča naslednje načine dostave:

SLOVENIJA

  • • osebni prevzem v naši trgovini v Piranu: brezplačno
  • • 500 – 999g: 3,90€ (DDV vključen)
  • • 1000g +: 4,30€ (DDV vključen)

Pri naročilih nas 100€ zastonj poštnina! (Velja samo znotraj Slovenije in ne za ostale države).

TUJINA (samo EU)

  • • 500 – 999g: 9,5 eur (DDV vključen)
  • • 1000g + : 12,5 eur (DDV vključen).

ODSTOP OD POGODBE IN VRAČILO BLAGA

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga obvesti krajše ime, da odstopa od pogodbe. Kupec lahko o odstopu obvesti prodajalca z obvestilom preko elektronske pošte na naslov [email protected] ali drugim pisnim obvestilom.

 Kupec je dolžan izdelke vrniti najkasneje v roku 14 dni od obvestila, da odstopa od pogodbe. Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani, v originalni embalaži, iz pošiljke pa mora biti razvidna identifikacija naročila. Stroške v zvezi z vračilom blaga nosi kupec. Prodajalec bo odklonil sprejem pošiljke z vračilom blaga, če bi moral ob prevzemu poravnati stroške pošiljanja.

 V primeru odstopa od pogodbe prodajalec nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Prejeta plačila se vrnejo z nakazilom na bančni račun, ki ga navede kupec.

Izdelki po naročilu:

Kupec nima pravice do odstopa od nakupa za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam.

PODATKI O UPRAVLJAVCU SPLETNE STRANI

Naslov podjetja: Laura Cocetta, VELA, s.p. , Aškerčeva ul. 4a, 6330 Piran, Slovenija

Tel: 00386 (0)31 760 127

E-mail: [email protected] ali [email protected] 

Sem zavezanec za DDV.